Meg akarja mutatni, hogy ő sem tökéletes

Megismerné? Smink nélkül állt kamera elé Katy Perry

Meghökkentő részletek kerültek napvilágra Katy Perry készülőfélben lévő új filmjéből, melyből kiderül, hogy is néz ki a mindig elbűvölő külsejű sztár. Az utcán sokan elmennénk mellette anélkül, hogy felismernénk!

2012.05.31 12:29ma.hu

Igencsak éles szemre van szükség ahhoz, hogy valaki felfedezze a ránézésre épphogy serdülőkorúnak tűnő fiatal lányban a világ egyik legismertebb énekes sztárját, Katy Perryt. Az énekesnő ugyanis készülő új dokumentumfilmjében olyan részleteket is felfed az életéből, amelyek megmutatják, hogy nem mindig olyan tökéletes, mint amilyennek rajongói látják - és épp ez volt a szándéka az egyébként 3D-s mozival.

Sőt, amikor az egyik fellépése előtt beengedte a kamerákat az öltözőjébe, a 27 éves sztár nemcsak hogy nem néz ki többnek egy pattanásos kamaszlánynál, de nehéz elhinni, hogy ugyanazt látjuk, aki valamivel később profi előadóként és nagyon is felnőtt nőként a színpadon kápráztatja majd el a rajongóit.

Fotó: YouTube


Ez persze annak is köszönhető, hogy eddig Katyt ritkán láthattuk smink nélkül, de most bevallotta, hogy szándékosan hagyta benne a végleges filmben ezeket az öltözői jeleneteket. 2010-ben egyszer már láthatták a rajongói kendőzetlen arccal, amikor a mára már csak exférje, Russell Brand úgy gondolta, jó móka lenne feltölteni a twitterre egy minden bizonnyal ébredéskor készült képet. Akkoriban ez nagy vitát váltott ki a pár közt, de később Katy megbocsátotta a milliók által látott képet.

Most ő maga fedte fel a kevésbé csillogó énjét, mert mint fogalmazott: fontos, hogy megmutassa mindenkinek, hogy nem kell mindig tökéletesnek és hibátlannak lenni és ő sem él fantáziavilágban. A filmmel sokkal inkább azt szeretné bemutatni a fiataloknak, hogy érdemes küzdeni az álmaikért. "Ez a film arról szól, hogyan kerültem oda, ahova, és magáról az útról, ami sokszor göröngyös volt. De mégis inkább szórakoztató" - mondta nemrég Ellen DeGeneres showműsorában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.