Katy Perry még reménykedik

Már maguk sem tudják, hogy válnak-e vagy sem

Russell Brand néhány hete beadta a válóperes papírokat, ráadásul azért ő, mert neje nem akarta, hogy megszólják őt, ha vallásossága ellenére ő kezdeményezné a házasság felbontását. Most mégsem ilyen egyértelmű a helyzet.

2012.01.16 18:05ma.hu

A Golden Globe-díjátadó jó alkalom volt Katy Perrynek és férjének is arra, hogy idegtépő hetek után végre újra találkozzanak egymással, de a viszontlátásban nem volt sok köszönet. A 14 hónapnyi boldog (?) házasságot megélt páros tagjai ugyanis már azt sem tudják, hogy most akkor tényleg itt a vég, vagy nem eszik olyan forrón a kását?

Amint arról korábban a ma.hu is beszámolt, Katy Perry és Russell Brand váratlanul kibékíthetetlen ellentéteket fedezett fel a házasságában, olyanokat, amelyekre már csak egy megoldás mutatkozott: elindítani a válópert. Elhatározásuk annyira szilárd volt, hogy már a karácsonyt is külön töltötték és egybehangzóan elismerték, hogy frigyük az utolsókat rúgja.

Fotó: YouTube


Az is kiderült, hogy mivel Perry papája lelkészként nem túlzottan repesne a boldogságtól, ha kicsiny lánya felbontaná az Isten előtt tett esküjét, végül abban maradtak az egykori szerelmesek, hogy Brand lesz az, aki a válóperes papírokat beadja a megfelelő hivatalba. Az új év első napjaiban a szomszédok elmondása szerint a brit komikus férj már egy teherautót is küldetett a nem sokkal azelőtt vásárolt közös lakásuk elé, hogy bútorait és apróbb holmijait elhozzák onnan.

Nem is találkoztak volna, ha Katy nem kéri, hogy a válás részleteit egyeztessék, és mivel Brand úgyis Los Angelesbe utazott az Arany Glóbusz gála miatt, beleegyezett, hogy leüljenek egy kávé mellett beszélni. Csakhogy hiába remélte azt, hogy ez az utolsó találkozó lesz a bíróság ítélethirdetését leszámítva, most Katy bevallotta: még mindig szerelmes férjébe és reméli, talán újra fellobbanhat köztük az a bizonyos láng.

Az énekesnő szülei is reménykednek abban, hogy nincs még minden veszve, meg is üzenték Russellnek, hogy próbálják meg megmenteni a házasságukat és nem haragszanak rá, de a férfi egyelőre hajthatatlannak tűnik. Akárhogyan csűrjük-csavarjuk, nem állnak túl jól a dolgok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.