Gyorsan le akarják zárni a válást?

Nagyon vége: már költöztetők pakolják kifele Katy Perryék házát

Két szállításra alkalmas teherautót láttak Katy Perry és Russell Brand nemrégiben még közös otthonánál a szomszédok, ami megerősítette, hogy a közelmúltban elindított válópert már biztosan nem fogják visszavonni.

2012.01.06 15:29ma.hu

Derült égből villámcsapásként érte a rajongókat a hír a karácsony és szilveszter közti napokban: Katy Perry és Russell Brand külön töltötte a szeretet ünnepét, és már a válást fontolgatják. Aztán pár nappal később az is kiderült, hogy a komikus-színész már be is adta a papírokat a bíróságra, így csak a bürokratikus procedúra van hátra, hogy végleg elváljanak útjaik.

Fotó: MTI

A meglehetősen komolynak tűnő történések ellenére azonban mégis ott lebegett az a lehetőség, hogy ez is csak olyan váratlan vita, mint már többször a házaspár között, és hogy majd elmúlik, nem lesz ebből válás. Meg hány híres párost láttunk már a válóper küszöbéről visszafordulni, miért épp Katy és Russell lenne kivétel?

Nos, úgy tűnik, mégsem hirtelen felindulás volt és a válást tényleg nem lehet már visszacsinálni, a júniusban vásárolt hollywoodi luxuslakba az ünnepek után már nem tért vissza egyik lakó sem, helyettük viszont megjelentek a költöztetők két teherautóval - állították a szomszédok. Azt nem sikerült egyértelműen megállapítani, hogy kinek a holmijait vitték el, de bármelyikük lehetett, mert mind a 27 éves énekesnő, mind 36 éves párja már áttette székhelyét a saját családjához.

Russell mostanában leginkább Angliában bukkan fel, míg Katy az imádott nagymamájánál felejti 14 hónapos házasságát Santa Barbarán - a barátok elmondása szerint mindig hozzá szaladt, ha valami bántotta. A válást hivatalosan Russell kezdeményezte, mert a mélyen vallásos Katy családja nem bocsátotta volna meg lányának, hogy felrúgta az Isten színe előtt tett esküjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.