Rózsaszín helyett szőke tincseket visel a sztár

Képek - Katy Perry most egy kicsit emberibb

Nem tudni, mennyiben ejti kétségbe Katy Perry fodrászát az énekesnő állandó színváltoztatása - őt mindenesetre a jelek szerint nem zavarja, hogy szinte hetente másmilyen árnyalatban tündököl.

Szépség - Ennyiféle volt Katy Perry haja az utóbbi hónapokban! képgaléria

2011.12.07 11:03ma.hu

A gyakori hajfestés nem tesz jót a hajnak - ez nem újdonság. A sztárokat azonban szemmel láthatóan kevésbé érdekli a dolog. Korábban Britney Spears-ről készültek meghökkentő fotók, melyeken látványos volt a pophercegnő tincseinek romlása.

Pedig ő általában szőke volt - noha a haj állandó gyötrése, frizurája változtatása alaposan kikezdte a tincseit.

Nézze meg Katy hajváltoztatásait ITT! - Fotó: WireImage

Nem sokkal marad el mögötte Rihanna, és mostmár Katy Perry is beállt a sorba. Az énekesnő frizurái figyelemfelkeltőek és bájosak, ám követni már alig lehet, mikor milyen színű a sztár haja.

Legutóbb még döbbenettel cikkeztek a lapok arról, hogy az American Music Awardson viselt rózsaszín hajzuhatag enyhén szólva erős volt a gyomornak, de felocsúdni nemigen volt ideje senkinek.

A következő rendezvényen már szőke, rövid, kisimított tincsekkel jelent meg Katy Perry, férje, Russel Brand oldalán.

Talán ő is megelégelte a lehetetlen hajszínt. Nos, a jelenlegi változat lényegesen "emberibb", bár csak az énekesnő tudja, hogy meddig marad ez így.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.