Cáfolta az énekesnő, hogy válságban a házassága

Katy Perry: "Nem válás, mondom, teto-válás!"

Néhány hete aggasztó hírek kezdtek terjedni az alig egy éve megházasodott Katy Perryről, a pletykák szerint válságba jutott több éve tartó kapcsolata Russell Branddel. Aztán kiderült, hogy félreérthettek valamit.

2011.12.01 09:41ma.hu

Cáfolta a lehetséges válásáról szóló híreket Katy Perry, legalábbis így értelmezik az amerikai bulvárlapok azt az eseményt, hogy férjével, a komikus Russell Branddel közösen varrattak a testükre egy-egy új tetoválást. Hogy a két esemény miért nem zárja ki egymást, egyelőre nem teljesen világos, de a tengerentúlon bármi megeshet, még az is, hogy a szerelem és a hűség legmeggyőzőbb bizonyítéka a közös szurkálódás.

A két minta "alapja"


Aprócska "szépséghiba", hogy a házaspár mintáinak egymáshoz a leghalványabb közük sincs: míg a futballrajongó Brand kedvenc csapatának, a West Hamnek a jelvényét varratta a karjára, addig Perry egy mosolygós mentolos cukorkát választott. Talán annyi az összefüggés, hogy focimeccsen nyugodtan lehet cukrot szopogatni...

Az viszont biztos, hogy a műveletre a 27 éves énekesnő Los Angeles-i koncertje után került sor a híres Bang Bang - valódi nevén Keith McCurdy - tetoválóművésznek köszönhetően, aki egyébként tagja volt a párossal együtt utazó 50 fős turnécsapatnak, egy héten keresztül kísérte őket mindenhova. Az alapminta felrajzolása után maga Katy is tűt ragadott és rajzolt egy újabb mintát Bang Bang lábára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.