Vallásos szülei miatt nem kezdeményezett

Képek - Katy Perry a férjétől várta a válóper indítását

Miközben Katy Perry már jó ideje érezte, hogy házassága az utolsókat rúgja, mégis arra várt, hogy férje adja be a válóperes papírokat. Mélyen hívő családja nem nézte volna jó szemmel, ha ő kezdeményez.

Válik Katy Perry és Russell Brand - vajon mi változott? képgaléria

2012.01.02 09:29ma.hu

Azt akarta Katy Perry, hogy mindenképp Russell Brand legyen az, aki a kudarcba fulladt házasságuk végét jelentő jogi procedúrát elindítja, ugyanis attól tartott, hogy hívő keresztény szülei túlontúl idegesek lettek volna, ha lányuk akart volna válni. Férje eleget tett kérésének, ezért történt az, hogy december 30-án a 36 éves komikus nyújtotta be a bíróságnak az iratokat, nem pedig az énekesnő.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A válóperes papírokban a felperessé vált Brand állítólag "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozott, amelyeket annak ellenére sem sikerült megoldani, hogy az utolsó két hónapban elhatározták, keményen dolgoznak azon, hogy kapcsolatuk újra a régi legyen. Ám bármennyire is igyekeztek, a régi szeretet csak nem tért vissza többé, és elkerülhetetlenné vált az, amit Mary és Keith Hudson - Katy szülei - elképzelhetetlen szégyennek tartanak.

A válásról mindenesetre már pár nappal azelőtt felröppentek a hírek, mint ahogy Russell beadta volna a papírokat: a páros már a karácsonyt sem töltötte együtt, Katy a barátaival üdült Hawaii-on, míg férje Délnyugat-Angliában ünnepelt családjával.

A sajtó számára eddig nem szivárgott ki, hogy az összesen 50 millió font (18 milliárd forint) értékű ingatlant és a többi vagyont hogyan fogják felosztani, ez állítólag még további tárgyalások alapját képezi. Az biztos, hogy egyikük sem marad fedél nélkül: nemrégiben közösen vásároltak egy 2,5 millió fontos kaliforniai kastélyt, Russellnek pedig van egy saját, 2 millió fontot érő londoni háza.

A teljes vagyont egyébként Katy Perry esetében 35 millió fontra becsülik, ami több, mint kétszerese Russell 15 milliójának - írta a TMZ című online lap. A vagyoni vita azonban úgy tűnik, nem mérgezte meg a pár kapcsolatát, a színész a papírok beadása után úgy nyilatkozott: "Sajnos a házasságunk Katy-vel véget ért, de én mindig imádni fogom őt és tudom, hogy barátok maradunk."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.