Mosolyog, de kissé elhanyagolt a sztár

Katy Perry belekékült a veszteségbe

Bár igyekszik bátran viselni a szakítást, Katy Perry stílusa egy kissé furcsa mostanában: a dögös fekete, majd szőke haj után rövid és kék frizurát visel, ráadásul lenőtt hajjal.

2012.01.17 14:29ma.hu

Noha a legújabb hírek szerint Katy Perry és férje, Russel Brand házasságának megmentésére talán még pislákol némi remény, a komikus korábban már teherautóval hozatta el legsúlyosabb holmijait Katyvel közös lakásukból, ami arra utal, hogy a különélést igen komolyan gondolta.

A bohém énekesnő ugyanakkor nemrég beismerte, hogy szereti még a férjét, és reménykedik az újrakezdésben, ahogyan a családja is. Egyelőre nem tudni, Russel Brandet mennyire hatja meg a dolog.

Egy biztos, Katy keményen helytáll: igyekszik jól érezni magát a szétbomlani látszó házasság ellenére is. Hangulatához nem éppen illő frizurával éli a mindennapokat: kékre festette a haját.

Mi több, a 26 éves sztárt mosolyogva és nevetve fotózták le a minap egy Santa Barbarai parkban, ahol az Adidas számára készült kampányfilmet forgatták Katyvel.

A ráadott holmik mindenesetre igen furcsán mutattak a kék frizurával és főként a lenőtt hajtövekkel.

Valójában ez volt az első alkalom, hogy Katy Perry nyilvánosan mutatkozott, mióta a férje, Russel 14 hónapos házasságukat követően december végén bejelentette, hogy válnak.

Az énekesnő a People's Choice Awards gálán sem jelent meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.