A tetoválása azonosította a félrelépőt

A gugli sem menthette volna meg a nettérképen hűtlenkedő férfit

Nem gyanakodott a vőlegényére az orosz nő, egyszerűen csak egy címet keresett egy internetes térképen, ám legnagyobb meglepetésére a fotón szerelmét fedezte fel - egy másik nővel csókolózva!

2013.02.21 17:29ma.hu

Sosem jutott eszébe nyomozni a szerelme után, véletlenül leplezte le Marina Voinova a párját, akivel öt éve együtt él: egy tavaly készült fotón félreérthetetlen helyzetben, egy nővel csókolózva látható az interneten. Egészen pontosan egy internetes térképen, ami a Google Maps orosz megfelelője, azzal az apró, ám cseppet sem lényegtelen eltéréssel, hogy míg a Google kínosan ügyel a személyiségi jogokra és az összes emberi arcot elhomályosítja, mielőtt elérhetővé tenné az utcai látképeket, addig a Yandex elnevezésű orosz térkép nem nagyon izgatja magát efféle csekélységek miatt.

A férfi azonban mégsem emiatt bukott le, a képen ugyanis valójában háttal állt a fényképezőgépnek. A karján azonban jellegzetes tetoválást visel, ami alapján menyasszonyának már semmi kétsége nem volt afelől, hogy párja bizony nem volt teljesen hűséges hozzá az együtt töltött idő alatt. A szembesítést viszont a zaklatott nő nem a szokott módon végezte: nem ezzel a kérdéssel fogadta az este hazatérő párját, még csak jelenetet sem rendezett.

Egyszerűen csak leültette a számítógép elé és megkérte, megkeresné-e neki ezt és ezt a címet, majd feszülten figyelte a férfi arcát. Az pedig, ahogy várta, előbb döbbentre váltott, majd a színe is egészen megváltozott. Ekkor Marina még mindig nem szólt semmit, csak láthatóan magyarázatot várva, kérdő tekintettel nézett élettársa szemébe.

"Eleinte nagyon bántam, hogy épp azt a címet kerestem az interneten, de aztán rá kellett jönnöm, hogy butaság a netet okolni a barátom hűtlenségéért" - mondta a csalódott nő. Hogy az esetet hogyan próbálta magyarázni a hűtlen férfi, arra a Metro című brit lap nem tért ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.