A szerető vette fel a telefont

Élő rádióadásban bukott le a hűtlen férj Horvátországban

Élő rádióadásban bukott le felesége előtt egy félrelépő férj Horvátországban.

2009.09.18 09:18MTI

Neje betelefonált kedvenc rádiócsatornája kedvenc műsorába, és születésnapi üdvözletet küldött férjének, aki - mint mondta és hitte - Zágrábban van üzleti úton és nagyon magányos lehet.

A rádió rögvest felhívta a férfit a szállodai szobájában, élőben közvetítve a dolgot, ám a telefont egy nő vette fel, és közölte, hogy Davor Ivanovic - így hívják a csapodár férfit - zuhanyozik.

Miután a férj végre a telefonhoz ért, a műsorvezető megkérdezte tőle, hogy kivel van szállodai szobájában, mire a férfi azt mondta, hogy a feleségével.

Erre már bekapcsolódott a társalgásba - és igen hirtelen - a nej is.

Hatalmas üvöltéssel...

A férfi a rádió stábjától a következő mondattal köszönt el: "Miért csinálták ezt velem? Gyerekeink vannak" - idézte őt az Ananova brit hírügynökség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.