Nem tudták megmenteni a férfi nemiszervét

Erőszakkal vádolják, levágták a péniszét

Azt állítják a falubeliek, hogy megerőszakolt egy hároméves kislányt, ezért többen brutálisan rátámadtak az idős férfira és levágták a péniszét, amit az orvosok már nem tudtak visszavarrni.

2014.05.08 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Simon Howden

Ismeretlenek indítottak brutális támadást a 66 éves Francisco de Souza de Castro ellen Brazíliában, Severiniában, miután azzal vádolták a férfit, hogy megerőszakolt egy hároméves kislányt. A férfi korábban egy vidéki tanyán dolgozott, ahol a családban egy gyermek is lakott, a lány anyja az állítólagos támadás jeleit aznap este fedezte fel - bár arra nem tért ki a Daily Mirror beszámolója, hogy pontosan mi keltette fel a nő gyanakvását.

Castrónak a támadás során - amely közben végig magánál volt - az ismeretlenek levágták a péniszét, valamint három ujját is. A férfi az eset után azonnal a legközelebbi kórházba sietett, ám elkésett, az orvosok már nem tudták visszavarrni a sérült nemiszervét, és az ujjaitól is örökre el kellett búcsúznia. A rendőrség megindította az eljárást, abban bízva, hogy mivel az áldozat tudatánál volt, képes lesz később azonosítani a támadóit.

A nyomozók ugyanakkor vitatják, hogy Castro valóban megerőszakolta a kislányt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.