Belépés csak 15 centi ALATT

Nem vicc: újra megrendezik a picipénisz-versenyt!

Kedves urak, legyenek teljesen őszinték: gondoltak akár csak egyszer is úgy a nemiszervükre, hogy azzal próbálták mentegetni: "kicsi, az igaz, de legalább játékos"? Ha igen, ezt a versenyt önöknek találták ki!

2014.04.15 16:40ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Felixco

Nem biztos, hogy ez az a verseny, aminek a megnyerésére bármelyik férfi büszke lenne, sőt, a legtöbben reménykednek, hogy túlteljesítik a nevezési feltételeket, mégis Amerikában ismét megrendezik a picipénisz-versenyt. Túl nagy hagyománya persze nincs a dolognak, ezért nem csoda, ha még sosem hallottak róla: eddig egyszer került megrendezésre, és mindössze hat férfi állt színpadra a Brooklynban megtartott döntőn. Nekik több fordulóban kellett összemérniük a... csomagjaikat, többek közt volt fürdőnadrágos felvonulás is.

A győztes a 27 éves Nick Gilronan lett, akinek mindössze 200 dolláros fődíjjal kompenzálták a ciki-faktort, de ő mégsem érzi szégyennek a kis méretét - igaz, azt nem kötötték a sajtó orrára, hogy pontosan mennyire is kicsi -, inkább azt mondja: nem a méret határozza meg, hogy ki is vagy valójában egy kapcsolatban. Mit mondjunk, van benne némi igazság, de még ezzel együtt is le a kalappal a magabiztossága előtt!

A nevezés egyébként nem nyilvános, e-mailen kell elküldeni, az egyik legfőbb feltétel pedig az, hogy a pénisz mérete a nyugalmi és merev állapot átlagából számítva nem lehet több 15 centinél, ellenkező esetben a versenyzőt kizárják és 5 dollárt kell fizetnie belépődíjként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.