Saját nemiszervéről küldött fotókat, mégse bűnös

Jogi kiskapu miatt nem büntették meg a pénisztetkós férfit

Felmentette a bíróság a férfit, aki a saját péniszének fotóját küldte el egy férjezett nőnek. Az ítéletben egy jogi kiskapura hivatkozott a bíró, ami miatt nem lehetett elítélni a perverzet, aki a farkát tetováltatta.

2014.03.06 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Nem követett el bűncselekményt az amerikai Legfelsőbb Bíróság szerint az a férfi, aki kéretlen fényképeket küldött egy nőnek a saját meztelen testéről, többek közt a tetovált péniszéről is. Charles Lee Warrent egy 1970-ben született georgiai törvény alapján állították bíróság elé, mert 2012 októberében egy férjezett, gyermekes nőnek küldött e-mailben perverz üzenetet, a nő pedig felháborodásában azonnal a rendőséghez fordult.

Bár mindenki arra számított, hogy a nyomozás, majd a bírósági tárgyalás végén akár három év börtönre is ítélhetik a perverz férfit, most megdöbbentő ítélettel zárult az eljárás. A bíró az indoklásban elmondta, hogy a törvény "nem terjed ki a mobiltelefonon küldött fotókra", ezért elutasította a vádakat. A jogszabályt egyébként már tavaly módosítani akarták, hogy az elektronikus képekre is kiterjedjen a törvény hatálya, de mivel nem gyűlt össze elegendő szavazat, Georgia államban továbbra is csak a postai úton küldött intim képek vagy kéretlen üzenetek számítanak törvénysértőnek - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.