Biztos, hogy a legelőnyösebb oldala volt?

Pénisze fotóját csatolta az önéletrajzhoz az álláskereső

Az emberek többsége nagy gonddal választja ki, melyik fotót is csatolja az önéletrajzhoz, amikor egy ígéretesnek tűnő álláshirdetésbe botlik. Egy amerikai férfi viszont kissé melléfogott: a péniszét mutatta meg.

2014.04.01 09:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Amikor valaki munkát keres, sok múlik a fotón, amit az önéletrajz mellé csatol, épp ezért a legtöbb ember igyekszik ilyenkor a lehető legelőnyösebb arcot vágni és azt megmutatni. Persze az változó, hogy ki mit tart előnyösnek, de abban biztosak vagyunk, hogy néhány igen speciális esettől eltekintve nem biztos, hogy a pénisz lesz az, ami miatt a hirdető kiválasztja a jelentkezőt a következő fordulóra. Márpedig egy texasi férfi épp ezt tette: a saját nemiszervét fotózta le és azt rakta az önéletrajzához, amit aztán egy általános munkaközvetítő irodához nyújtott be.

A Dallas Observer című lap emlékeztetett rá, hogy a texasi munkaerő-közvetítők szívesen szolgálnak jótanácsokkal az álláskeresőknek, hogy nagyobb eséllyel sikerüljön munkát találni, de ezek között nem valószínű, hogy szerepel a nemiszerveket ábrázoló fotó. A helyi rendőrség szóvivője megerősítette, hogy az obszcén jelentkezést küldő férfi még mindig munkanélküli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.