Még a vízvezeték-szerelő is megdöbbent

Kidobott műpénisz okozott árvizet a lakásában

Néha el se hinnénk, mi mindennel találkoznak a vízvezeték-szerelők egy-egy dugulás alkalmával. Nemrégiben például egy megint szexuális játékszert húztak ki a csőből, miután a lakást elárasztotta a víz.

2014.04.11 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/vectorolie

Néha furcsa dolgokkal találkoznak a duguláselhárítók, egy brit cég munkásai össze is gyűjtötték, mik okozták nekik a legnagyobb meglepetéseket ezidáig. A South West Water szóvivője elmondta, hogy azután szedték lajstromba az elmúlt évek legkülönösebb akadályait, hogy nemrégiben egy kidobott szexuális játékszertől szabadították meg a csövet - miután a tulajdonos szólt, hogy a lakását elárasztotta a víz.

A listán tényleg érdekes dolgok szerepelnek. A vízvezeték-szerelők szerint a leggyakrabban olyan hétköznapi dolgok - jellemzően nem lebomló anyagok - okoznak galibát, mint a fülpiszkáló, a vattagubacsok, óvszerek vagy tamponok. Azon még a sokat látott szakemberek valahogy túltették magukat, amikor egy műfogsorba botlottak a duguláselhárítás közben, de a kerékpár-alkatrészek láttán már kissé felszaladt a szemöldökük, akárcsak a döglött birka darabjain. Ám a legkülönösebb mégis az a háztulajdonos volt, aki a lebontott üvegház maradékát próbálta a lefolyóban eltüntetni. Nem sikerült neki.

"Amikor keressük a dugulás okát, bármit találhatunk, és néha meglepő dolgok kerülnek elő. A szexjáték egyébként ténylegesen jelentős belső árvizet okozott" - idézte a Daily Mirror a szakemberek szóvivőjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.