A nagy átvágás?

Pénisznövelőt rendelt, de nem egészen erre számított

Több mint 37 ezer forintnak megfelelő összeget fizetett ki egy férfi, azt remélve, hogy kap majd valami csodaszert, amitől nagyobb lesz a pénisze, ám nem egészen arra számított, ami a dobozban volt.

2014.06.04 08:32ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Master isolated

Amikor valaki a túl kicsi mérete miatt frusztrált, bármit megadna, hogy javítson a helyzeten - akárcsak egy malajziai férfi, aki közel 38 ezer forintnyi összeget fizetett ki, hogy pénisznövelő szert kapjon egy internetes kereskedőtől. Ám amikor megérkezett a kis csomag, nem akart hinni a szemének, és joggal érezte a felháborodottságot: a dobozban egy optikai pénisznövelőt talált, vagy ha úgy jobban tetszik, egy nagyítót - nem egészen 2000 forintnyi értékben.

Ha pedig ez nem lett volna elég megalázó, az őt becsapó emberek még egy hirdetést is feladtak az egyik nagy malajziai napilapban, "Ne használja napfényben" szöveggel. "Képzelhetik, milyen elégedetlennek érezte magát" - jegyezte meg Seri Michael Chong, aki az országos fogyasztóvédelmi iroda panaszkezelési osztályán dolgozik, hozzátéve, hogy ez a férfi - akit a helyi sajt csak Ong néven emleget - csupán egy a sok közül, akik hasonlóképp estek áldozatul a csalóknak.

Arról nincs hír, hogy kiderült-e, kik állnak a megalázó átverés mögött, mert Ong nem akarta elárulni a cég nevét, amelynek bedőlt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.