Először és utoljára próbálta ki a kannbiszt

Füves cigi után ugrott a vonat elé - életébe került a kalandvágy

Életében először úgy gondolta, jó buli lenne elszívni egy füves cigit, ám a 20 éves férfinek ez egyben az utolsó próbálkozása is lett: pánikrohamot kapott és egy tehervonat elé ugrott.

2014.07.07 13:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/scottchan

Rárohant a sínekre, miközben épp jött egy tehervonat - esélye sem volt a 20 éves fiatalembernek, aki nem sokkal a tragédia előtt szívta el élete első, és egyben utolsó marihuánás cigarettáját. Az ausztrál, Queenslandben fitneszoktatóként dolgozó fiatal a szemtanúk szerint pánikrohamot kapott, és ezért lépte át a vasúti sínek mellett húzódó biztonsági gátat. Apja, Andrew Bond csak annyit mondott Tom elvesztésére: "Borzalmas, hogy elment".

Mint mondta, Tom nemrég jött rá, hogy az az életcélja, hogy segítse az embereket, és ehhez a fitneszt tartotta a legjobb módszernek, a 10 éve közeli barátjának mondott Joel pedig hozzátette, hogy Tomnak sose számított, mibe kerül, bármit megtett volna a barátaiért.

Egy ausztrál kábítószerellenes alapítvány szerint több mint 35 százalék felett van azon fiatalok aránya, akik már 14 éves korukban túlvannak életük első füves cigijén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.