Enni- és szívnivaló

Kannabiszt termelt konyhakertjében

A paradicsom és paprika mellett kannabiszt is termelt konyhakertjében, illetve süteményeket is készített a drog felhasználásával egy 63 éves valkói nő.

2013.10.10 15:40MTI

A gyanúsított fóliasátrában 85 tő vadkendert találtak a nyomozók, illetve a házban 400, néhány napja learatott hajtásmaradványt, valamint a növények termesztéséhez szükséges tápoldatot és berendezéseket. Előkerültek azok a sütemények is, melyeket a nő a kannabisz felhasználásával sütött.

A tájékoztatás szerint, a rendőrség állampolgári bejelentést kapott arról, hogy egy valkói családi ház kertjében a tulajdonos kábítószert termeszt.

A gödöllői nyomozóknak az asszony azt mondta, hogy csak chili paprikát és paradicsomot termel a fóliasátorban, ám a rendőrök kábítószergyanús növényeket is találtak.

A helyszínre kiérkező igazságügyi botanikus szakértő elsődleges véleménye alapján a növények kábítószernek minősülnek.

A gödöllői rendőrkapitányság kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a nő ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.