De megszívta

Kerti faházban termesztett kannabiszt

Egy gyenesdiási ház kerti faházában termesztett kannabiszt egy 21 éves férfi, aki interneten rendelte meg a szükséges eszközöket - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

2013.08.01 15:35MTI
Képünk illusztráció

A rendőrök a ház udvarán lévő faházban találtak rá szerdán a kannabisz termesztésére használt sátorra, valamint a szükséges műszaki eszközökre. Az épületben 18 tő élő kannabiszra, továbbá egy dobozban és egy vödörben szárított növényi törmelékre bukkantak.

A gyanúsítottként kihallgatott 21 éves férfi azt mondta, hogy még 2012 őszén, interneten rendelte meg a növényi magokat, a ventillátorokat, a sátrat és a fűtéshez szükséges lámpákat.

A keszthelyi rendőrök kábítószer birtoklása miatt indítottak eljárást V. Bence ellen, aki a vizsgálat idején szabadlábon védekezhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.