"Szörny"-méretű lett a pornósztár

25 centisre műttette a farkát, pedig előtte se volt kicsi

Bár a természet sem fukarkodott vele, a pornószínészként ismert Billy-Tom O'Connor a minap egy reggeli tévéshow-ban bevallotta, hogy 25 centis "monster"-méretűre növelte a péniszét.

2014.07.04 09:41ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/artur84

Ahogy a nők ngy mellre, úgy a férfiak többsége nagy péniszre vágyik, ám mint mindenben, ebben is vannak határok - általában. Kivételek azonban mindig akadnak, mint például Billy-Tom O'Connor, aki már alapból is tekintélyes méretekkel rendelkezett, nem véletlenül tudott a pornóiparban érvényesülni, ám úgy gondolta, hogy többet akar, mint amit a természettől kapott, és saját bevallása szerint egy ideje már 25 centis szerszámmal éli az életét. Erről a brit This Morning című műsorban beszélt csütörtökön, és többször is elismételte, hogy igen, valóban 25 centisre növesztette a péniszét.

Igaz, ezzel tényleg átesett a ló túlsó felére, mert beismerte, hogy már kétszer is került olyan helyzetbe, hogy amikor a nők meglátták az "ékszert", azt mondták, köszönik, de ebből inkább nem kérnek. "De a legtöbb lány imádja" - tette hozzá a fura híresség. Azt is mondta, hogy természetesen készültek "előtte-utána" képek is, de ezek közzétételét a nemzetközi sajtó nem vállalta fel, és mi is megmaradunk a mértékletesség keretein belül, de a pornószínész nevére és a "penoplasty" nevű eljárásra rákeresve a kíváncsiak megnézhetik a különbséget.

A képek tanúsága szerint Billy-Tom nemcsak hosszában, de átmérőjében is fokozta a korábbi méreteit, a reggeli műsor egyik házigazdája pedig egy papírhengerrel mutatta meg, hogy izgalmi állapotban körülbelül mit is jelent az új, 25 centis farok. Nos... nem csodáljuk, hogy a nők most már tényleg szörnyetegnek látják a férfit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.