Levélbedobó nyílásba dugta a nemiszervét

Személyesen postázta a péniszét a részeg a két nőnek

Kiabált és szitkozódott, majd a péniszét "postázta" a két nőnek egy részeg férfi, szó szerint: a nők állítása szerint egyszer csak megjelent a nemiszerv az ajtó levélbedobó nyílásában.

2014.06.23 11:29ma.hu
Fotó: phoenixdoorpanels (Képünk illusztráció!)

Egy részeg férfi tartotta rettegésben a két nőt, akik azzal hívták fel a rendőrséget, hogy egy vadidegen a bejáratuk előtt áll és a péniszét dugdossa a levélbedobó nyílásba. A 44 éves Mariusz Wojcik a rendőrség szerint a múlt hét közepén jelent meg a meg nem nevezett nők lakása előtt a skóciai Paisleyben, előbb csak hangosan szidalmazni kezdte őket, aztán belerúgott az ajtóba, mielőtt "postázta" a nemiszervét. A rendőrség több pontban is eljárást indított ellene, köztük garázdaság és szándékos szexuális zaklatás miatt, de azért is felelnie kell, mert letartóztatásakor megpróbált ellenállni - jelentette a Daily Record című brit lap.

Wojcik tagadja a vádakat, ugyanakkor a lap emlékeztetett arra, hogy a férfi ellen február 19-én is vádat emeltek, néhány héttel később, március 5-én viszont óvadék ellenében feltételes szabadlábra bocsátották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.