Egy percre lehet csak megállni Los Angelesben

Csak villámgyors járásúaknak: egyperces parkolótábla borzolja a kedélyeket

Új értelmet nyerhet a "csak egy percre álltam meg" kifogás a parkolásnál, legalábbis Los Angelesben, ahol egy elírás miatt midössze egyetlen percre állhatnak meg az autósok.

2014.06.24 14:29ma.hu
Fotó: Twitter/Laura Davis

Némelyek felháborodottan, mások zavartan néztek arra a Los Angeles-i táblára, amit az egyik forgalmas kereszteződésben helyeztek ki a múlt héten, és amely szerint mindössze 1 percig szabad ott parkolni. A San Vicente Boulevard és a Montana Avenue találkozásánál lévő tábla alapján még fizetés ellenében sem lehet ennél hosszabb időre megállni, ellenkező esetben súlyos bírságot kockáztat a felelőtlen autós.

A táblát egy arra járó sofőr fényképezte le, majd a Twitteren tette közzé, ahonnan villámgyorsan szétterjedt az interneten, ugyanakkor Jonathan Hui, a Közlekedési Minisztérium szóvivője azt mondta, hogy hivatalos panasz és bejelentés nem érkezett az egyperces korlátozás miatt. Ennek ellenére kivizsgálták az esetet és megállapították, hogy elírás történt, a táblát állítólag már ki is cserélték 1 órásra - számolt be a News13 című online hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.