Szemközt volt a szemklinika - lehet, hogy okkal?!

Nem a legszabályosabb parkolás: négy motor tetején állt meg

Kissé zavarba jöttek a londoni járókelők, amikor a város központjában egy nem épp szabályosan "parkoló" autóra lettek figyelmesek, ráadásul épp a szemklinika közvetlen szomszédságában.

2014.05.19 15:29ma.hu

Ha Budapesten nehéz parkolni, akkor Londonban egyenesen rémálom, főleg a belvárosi részeken, mint például Westminster kerületben. Nem csoda hát, hogy amikor a járókelők elé az alábbi kép tárult, sokan azt hitték, hogy egy leleményes autós így oldotta meg a túl kevés parkolóhely problémáját:

Fotó: Twitter/Chhplondon

A feltételezés már csak azért is reálisnak tűnt, mert szemközt épp egy szemklinika található, úgyhogy tényleg nem is annyira valóságtól elrugaszkodott magyarázat, hogy valaki nem túl jól mérte fel a helyzetet. A bizarr jelenet persze percek alatt megjelent a Twitteren is, és az internetezők bőszen kommentálták is a nem kicsit ügyetlen sofőr teljesítményét.

Utóbb aztán kiderült, hogy egy baleset végeredménye látható, egy nő elvesztette az uralmát a jármű felett, és akkor ugratott fel a motorok tetejére. Hogy pontosan mi történt, arról a brit rendőrség nem közölt további részleteket, de azt elmondták, hogy a vasárnap 11:30 körül történt baleset után a környéket elkerítették és a sérült járműveket elvontatták, a nőt pedig nyaki sérülésekkel kellett a kórházban ellátni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.