Egy éve állt ugyanott a kocsi

Vadszőlő ejtette foglyul a parkoló autót

Három éve adta el az autót az előző tulajdonosa, de még a hatóságok sem tudják, ki a jelenlegi birtokosa annak az autónak, amelyet úgy kellett elvontatni: az azt körülölelő vadszőlőtől mozdulni sem tudott.

2013.10.18 15:44ma.hu

Legalább egy teljes éve nem mozdult a helyéről az az autó, amelyet most a szecsuáni Chengdu város rendőrei vontattak el, tulajdonosa pedig akkor sem tudott volna elhajtani onnan, ha egyébként valahogyan értesíthették volna. Ez utóbbi kérdés okozza jelenleg a legnagyobb fejtörést a kínai rendőrség számára, a kocsi legutóbbi ismert tulajdonosa papírokkal tudja igazolni, hogy három évvel ezelőtt eladta a kocsit, azóta viszont senki nem tud semmit az új tulajdonosról.

Az autóját sem látta jó ideje senki, de nem azért, mert ellopták, sőt, pontosan ott volt mostanáig, ahol a sofőr egykoron hagyta. Csakhogy az egy év alatt a parkoló szélén futó indás növény kisajátította magának a mozdulatlan "kapaszkodót" és annyira körbevette, hogy már csak a trailer segíthetett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.