Akasztják a hóhért?

Elvontatott egy nő egy lopóautót - VIDEÓ!

Ha valaki abból él, hogy tilosban parkoló kocsikat vontat el a helyszínről, talán elvárható lenne, hogy felismerjen egy elsőkerék-meghajtású autót.

2013.10.06 12:55ma.hu

Mondjuk tény, hogy az ember alapvetően nem számít arra, hogy a forgalmi intézkedés 180 fokos fordulatot vesz, de azért lássuk be, a kéziféket behúzni talán alapvető lenne ebben a munkakörben.

Valószínűleg egy életre megtanulta ezeket az alapigazságokat az a férfi, aki egy fiatal hölgy terepjáróját próbálta elvontatni. A szabályszegő nő nem volt szívbajos, némi veszekedés után bepattant autójába, és bár csak az első két kereke érte az aszfaltot, útjára indult, maga után húzva a vontatóautót. A munkáját végző sofőr elsőre fel sem fogta a helyzetet, csak megkésve kezdett kétségbeesett rohanásba, hogy visszaszerezze munkaeszközét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.