Senki nem sérült meg

Mezőgazdasági vontatót "gázolt" a vonat

A tilos jelzés ellenére hajtott rá a sínekre egy pótkocsis mezőgazdasági vontató Jászberény és Pusztamonostor között, és ütközött a vonattal. Személyi sérülés nem történt, de a vasúti közlekedés szünetel.

2013.07.24 13:03Havariapress

A tilos jelzés ellenére hajtott a rá sínekre egy pótkocsis mezőgazdasági vontató Jászberény és Pusztamonostor között szerdán délelőtt, és összeütközött az érkező vonattal. 

A baleset során személyi sérülés nem történt, de a helyszínelés ideje alatt áll a vasúti közlekedés. Az utasokat Jászberény és Pusztamonostor között autóbuszok szállítják. Az ütköző vonat 100-120 perc múlva indulhat tovább. 

A baleset miatt a Szolnok-Hatvan vonalon 30-50 perces késéssel közlekednek a vonatok. A menetrend szerinti közlekedés délután állhat helyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.