Görcsölve rohant kórházba, nem vett parkolójegyet

Majdnem elvetélt, de azért megbüntette a parkolótársaság

Ikerbabái közül az egyiket már elveszítette, ezért mikor újra görcsölni kezdett a kismama, nem a parkolójeggyel volt elfoglalva, amikor beért a kórházba - a parkolótársaság pedig nem volt elnéző.

2014.02.10 16:47ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Nem volt segítője, aki be tudta volna vinni a kórházba, így maga vezette az autót, miközben próbált megküzdeni a riasztó görcsökkel: a 33 éves kismama attól félt, hogy elveszíti második magzatát is. Kirsty Tierney-Jones akkor már a 38. hétben járt, de az eredetileg ikerterhességnek induló várandósságát fél évvel később szörnyű tragédia árnyékolta be: a 14. héten ikerlányai közül az egyik babát egy hasonló görcsroham után nem tudták megmenteni. A brit kismama tavaly október 18-án hajnali 5-kor ért a Romfordi Queen's Kórházba, ahol egy idős pár segítette be az addigra már nagyon rossz állapotban lévő nőt.

Érthető, ha nem jutott eszébe a parkolójeggyel foglalkozni, miközben gyermeke életéért aggódott, így aztán meglepődött, amikor január közepén egy felszólítást kapott a parkolótársaságtól, hogy fizessen be 75 font (28 ezer forint) bírságot. Január 23-án kereste fel a kórházi parkolót üzemeltető társaság irodáját, ahol elmondta, miért parkolt díj nélkül, és a büntetés eltörlését, vagy legalábbis mérséklését kérte a rendkívüli helyzetre tekintettel, ám döbbenten hallgatta a cég képviselőjét, amely nemhogy nem tanúsított semmilyen együttérzést, de még bírósággal is fenyegetőzni kezdett.

"Undorító, a gyermekem élete veszélyben volt, de ők még akkor is csak azt akarták, hogy fizessek díjat. A kisbabám majdnem meghalt. A testvérét már elveszítettem. Más lenne a helyzet, ha előrejegyzés alapján megyek a kórházba, de itt vészhelyzet volt" - háborgott az asszony, aki nem sokkal a kórházba érkezés után életet adott a kislányának. Miután azonban a helyi újságban is megjelent a története, mert kiderült, hogy semmi méltányosságra nem számíthatott az extrém helyzet miatt a parkolótársaságtól, a cég szóvivője nyilatkozatot adott ki, hogy mégis törölték a bírságot - számolt be a Daily Mail.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.