Körös-körül törmelékkupacok övezik a kocsit

Lebontották a parkolóházat - de az autó még mindig ott áll

Tíz napon keresztül hasztalan vártak egy hófehér autó tulajdonosára, hogy vigye el egy észak-kínai parkolóházból, ám a határidő szorított: nem halogathatták tovább a bontás megkezdését.

2013.05.06 16:55ma.hu

Senki sem vetheti a kínai építőiparban dolgozók szemére, hogy türelmetlen népség: tíz napon keresztül vártak arra, hogy egy bontásra ítélt, hosszabb ideje majdnem teljesen üresen álló parkolóházon megkezdjék a munkálatokat. Ám mint kiderült, az épületben ott állt egy magányos, hófehér autó, és meg akarták várni a tulajdonosát, hogy szabályosan elszállítsa a járművét. Csakhogy másfél hét alatt semmi nem történt, a bontómunkások pedig nem halogathatták tovább a művelet elkezdését.

A Taiyuan nevű városban azóta a környékbeliek a csodájára járnak a munkások találékonyságának: a parkolóház helyén ma már csak törmelékdarabok jelzik, hogy egykoron ott még épület állt - és a törmelék kellős közepén, csaknem érintetlen betontalapzattal ott áll a magányos fehér autó. Hogy a tulajdonos - akinek személyét nyilván nem lenne nehéz kideríteni a központi nyilvántartóból - miért nem megy azóta se a kocsijáért, rejtély.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.