Öt hónapja van jogosítványa a nőnek

"Ügyes": három autó tetején parkolt le

A kaszkadőrmutatványnak sem utolsó bravúros parkolást egy 5 hónapja jogosítványt szerzett nő mutatta be, miközben édesapja mellette ült az anyósülésen. Csodájára jártak az emberek!

2011.09.21 08:29ma.hu / manna.ro

Ha egy akciófilmben láttuk volna egy szakképzett kaszkadőrtől a jelenetet, azt mondanánk: bravúros mutatvány. Az utcán járva viszont kissé különösnek hatott a látvány, amit egy ifjú román nő hajtott végre Bukarestben: 5 hónapos jogosítványával sikerült neki valami egészen elképesztő, és egyelőre megmagyarázhatatlan módon felkaptatnia három autóra, míg végül az egyik motorháztetőjén megállnia - mindezt egy magas útpadkán keresztül.

A manőverre ő maga sem tudott értelmes magyarázatot adni, de édesapja sem, aki mindezt az anyósülésen ülve élte végig. Csak abban az egyben biztosak, hogy a három sérült kocsi javítását a hölgy biztosítása fedezi, a sajátját pedig vagy a Cascóból kell rendeznie, vagy ennek hiányában saját zsebből kell megoldania.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.