6 másodperc alatt állt be a rekorder

Parkolási rekordot döntött, de nem sokáig örülhetett

Úgy parkolt be két kocsi közé Ronny "C-Rock" kaszkadőr, hogy mindössze 26 centivel volt hosszabb a hely a saját autójánál, ám a Guinness Rekordnak nem sokáig örülhetett: órákkal később lekörözték.

2011.08.10 10:29ma.hu

Mire felkerült az internetre a Guinness Rekordot hitelesítő videó, már nem is volt érvényes Ronny "C-Rock" Wechselberger szenzációs parkolása, amit mindössze öt másodperc alatt hajtott végre és úgy állt be párhuzamos parkolással két másik kocsi közé, hogy mindössze 26 centi extra helye volt.

A német kaszkadőr kézifékes fordulással csúszott be az autók közé, a videón jól látható, hogy valóban centiken múlott, de az eredeti feltételt teljesítette: nem ért hozzá egyik parkoló kocsihoz sem.

Csakhogy az interneten ünnepelt fiatal férfi nem sokáig örülhetett a kezébe kapott Guinness plakettnek: alighogy néhány napja a kezébe kapta az április 11-én végrehajtott kísérlet díját, máris jelentkezett egy kínai fiatal, aki azt állítja, ő ugyanezt a bravúrt megcsinálta, azzal a különbséggel, hogy neki két centivel rövidebb helyre kellett beállnia.

Arról egyelőre nem lehet tudni, hogy ő milyen járművel és hogyan állt be, C-Rock egy teljesen átlagos kis VW Polóval pördült a helyére. A kínai Zhang Hua mutatványát a Guinness bírái épp most elemzik, addig nem is hozhatók nyilvánosságra a felvételek, de az elsődleges hírek szerint az eredmény hitelesnek számít, így a német sofőr könnyen átveheti az újabb kitüntetését, mint "a legrövidebb ideig Guinness rekorder".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.