Leparkolt a kanapén

Autóval ment a házba új évet kívánni

Épp csak megúszta súlyos sérülés nélkül az a carrolwoodi lakos, akinek házába egy autó csapódott. Képekkel!

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.12.31 23:53ma.hu
Kattintson a képre! >>>

A Hillsborough megyei rendőrök szerint a 29 éves Anderia Lafond nagy sebességgel csapódott be a 73 éves Minerva Pagan-Rios házába. Az autó nekiütközött annak a szófának, amin az idős asszony ült éppen.

Anderia elmondása szerint azért rántotta félre a kormányt, mert a 37 éves Alejandro Giraldo nem adta meg neki az elsőbbséget. Lafond először a szabálytalanul elé hajtó autóval, majd egy ott parkoló kisteherautóval ütközött mielőtt berobbant az idős asszony nappalijába.

Mind Lafond, mind Pagan-Rios könnyebb sérülést szenvedtek, a közeli kórházban ápolják őket. A szabálytalan Giraldo nem sérült meg a balesetben, de a rendőrök letartóztatták, mivel a közúti veszélyeztetés mellett, biztosítása sem volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.