Síbaleset

Nem kap jobb kezelést Michael Schumacher

A franciaországi Méribelnél síelő, e hét pénteken 45 éves Schumacher vasárnap délelőtt 11 óra körül bukott, feje egy sziklának csapódott. Jelenleg kómában van a grenoble-i klinikán.

2013.12.31 14:54ma.hu

Orvosai rendszeresen tájékoztatják a médiát, de leszögezték, semmivel sem kap jobb ellátást a hétszeres világbajnok Forma 1-es pilóta, mint bárki más. "Más betegekkel azonos módon kezeljük Mr. Schumachert" – nyilatkozta Payen professzor, aki szerint a média nyomása komoly nehézségeket okoz az idegsebészeti csapatnak. "Klinikánk a betegek szolgálatában áll, minden páciensünk egyformán ugyanazt a magas szakmai ellátást kapja."

A grenoble-i klinikán mesterséges kómában tartják a hétszeres világbajnok Forma 1-es pilótát, emellett terápiás hypothermiával próbálják a további agykárosodását megelőzni. Kedden újabb műtétet hajtottak végre rajta, állapota valamivel stabilabb, de továbbra is kétesélyes…


Grenoble : l'intervention du Pr... by ledauphinelib

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.