Felfele még simán ment, lefele nem mert mászni

"Szokatlan egy felnőttől" - nőt mentettek a tűzoltók a fáról

Abban semmi szokatlan nincs, ha a tűzoltókat egy fán rekedt, onnan lemászni képtelen macskához hívják ki, ám az még a lánglovagokat is meglepte, mikor egy felnőtt nőt kellett leszedniük a magasból.

2014.06.17 14:29ma.hu
Fotó: Miami Tűzoltóság

Felfelé még jó mókának tűnt a fára mászás, ám amikor lefelé kellett volna jönni, a 23 éves nő pánikba esett, és végül annyira kiborult, hogy képtelenség volt lecsalogatni őt a magasból. A meg nem nevezett nő a Miami belvárosában található Bayside bevásárlóközpont mellett mászott fel egy nagyra nőtt fügefára a barátjával együtt, de arra egyikük sem volt felkészülve, hogy fentről sokkal félelmetesebbnek fog tűnni a visszafelé vezető út. A nő ugyancsak 20-as éveiben járó barátja azért idővel sikeresen földet ért, de a páros másik tagja fent rekedt a fán.

A Bayside dolgozói vették észre a szorult helyzetét, ők értesítették a tűzoltókat is, akik igencsak meglepődtek, mert macskát már többször is mentettek ilyen helyzetből, de ahogy mondták, "egy felnőttől meglehetősen szokatlan" az ilyesmi. Nekik sem volt könnyű dolguk, létrával és hevederekkel közelítették meg a kétségbeesett lányt, akiben eközben a lent álló kedvese próbálta tartani a lelket. Arra nem tért ki a NY Daily News beszámolója, hogy mennyi időbe telt, míg a számára biztonságot jelentő földre lehozták, de megfigyelésre rögtön kórházba szállították az átélt stressz miatt.

A hírek szerint nem érte fizikai sérülés, de lelkileg igencsak megrázta őt a kaland, és úgy sejtjük, hogy egy darabig nem fog eszébe jutni fára mászni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.