Tehetetlenek voltak a tűzoltók a hegyen

Nem tudták levágni a fennakadt siklóernyőst

Több mint tíz órát kellett egy 18 méteres fa tetején töltenie egy pórul járt siklóernyősnek, miután a tűzoltók képtelenek voltak elérni őt. Végül csörlővel húzták le a hegyről.

2013.02.22 09:39ma.hu

Csapdába esett és mintegy tíz órán keresztül képtelen volt kiszabadulni szorult helyzetéből egy siklóernyős Lengyelországban, de még a tűzoltók is megküzdöttek, mire sikerült végre szilárd talajra juttatniuk a 30 éves férfit. Pawel Kaminski egy 18 méter magas fán akadt fenn, a tűzoltók pedig nem tudtak feljutni hozzá, hogy akár létrával segíthessenek rajta, akár a fa kivágásával. Végül a hegyi mentőcsapatok menekítették ki a Dzierzoniow közelében megrekedt áldozatot.

"Nem volt semmi sérülése, viszont rettenetesen átfagyott, mire lejutott" - idézte a tűzoltóság szóvivőjét az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. A megkönnyebbült férfi csak a következőket fűzte az esethez: ""

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.