Túl magasra nőtt a fa

Tűzoltók szedték le a fáról a macskáért indult rendőrt

Egy fán ragadt macskát akart megmenteni a jószívű rendőr, ám végül mégis őt kellett lehozniuk a tűzoltóknak, mert egy bizonyos magasság után rájött, hogy túlságosan szédül.

2013.05.15 09:59ma.hu

Kínos helyzetbe keveredett egy New York-i rendőr, aki csak egy ártatlan kismacskáért indult el egy kertvárosi körzetben, ám nem sokkal később szégyenszemre fel kellett hívnia a központot és segítséget kérnie, mert rájött, hogy lefelé már nem olyan egyszerű az út a fáról, mint felfele volt. A tiszt Queens városrészben fedezett fel egy riadt cicát egy általános iskola előtt álló fán, de mivel nem ült túl magasan, a rendőr úgy gondolta, maga is le tudja hozni onnan.

Az Oakland Park, ahol az eset történt (Fotó: Google)


Csakhogy amint mászott felfelé, a kis állat mindig egy kicsivel feljebb ment, a rendőr meg utána. Végül csaknem 10 méter magasan ült az ágak között, amikor lenézve hirtelen elfogta a szédülés. Szerencséjére rövid időn belül megérkeztek a tűzoltók, akik a létra segítségével megmentettlék a szorult helyzetbe került rendőrt - adta hírül a Metro című lap. Igaz, addigra már a szemközti iskola összes diákja izgatottan figyelte az eseményeket - áll a beszámolóban.

"Elég mókás volt" - mondta el egy 22 éves szemtanú. "Úgy tűnt, a gyerekek élvezték, és senki nem tett goromba megjegyzéseket vagy ilyesmi." Ami pedig a cicát illeti... nos, ő is épségben és szerencsésen lejutott a szilárd talajra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.