Tíz férfit kaptak el a rendőrök

Salátával akart fizetni a beépített prostinak

Szokatlanul jó fogásra tettek szert egy floridai város rendőrei, amikor az egyik nőt prostituáltként állították ki az utcára. A környéken elvileg tilos a prostitúció és annak igénybevétele is.

2014.06.13 18:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/nuttakit

Gazdag fogása volt a floridai rendőrségnek Daytona Beach környékén, ahol ugyan tilos a prostituáltak szolgáltatásának igénybevétele, mégis sokak által úgy ismert a környék, mint az örömlányok legfőbb lelőhelye. Nem véletlenül állt ki oda a csaliként bedobott álruhás rendőrnő, akinek segítségével rövid idő alatt összesen tíz férfit sikerült előállítani.

A letartóztatottak közt van egy egykori kosárlabda-sztár - akit nem nevezett meg a rendőrség -, egy 86 éves férfi, valamint egy olyan illető is, akit Michael Jacksonnak hívnak. A legkülönösebb mégis a 29 éves Alonzo Liverman esete, aki meglepő ajánlatot tett a beépített rendőrnőnek: azt mondta, hogy nincs pénze, de szívesen fizetne salátával a szexért.

Azt nem tudjuk, hogy aznap este mit vacsoráztak az ügyeletes tisztek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.