Nem tetszett a szado-mazo

Kirabolta a prostit: "nem érte meg a pénzét"

Kirabolta a megbízó a szado-mazo szex után a prostituáltat, mert annyira elégedetlen volt a kapott szolgáltatással, hogy úgy döntött: a nő nem érdemli meg a pénzt, amit előre elkért.

2013.06.18 07:29ma.hu

Előre kérte a pénzt a domina a 17 éves fiútól, ám miután végeztek az aktussal, a müncheni fiatalember úgy ítélte meg, hogy nem kapta meg azt, amit várt, ezért a pénze visszajár. A szado-mazo prostituált erről hallani sem akart, így Mario Schneider rátámadt és úgy vette el tőle a korábban átadott bankjegyeket.

A rendőrség kérdésére elmondta, hogy előbb megpróbálta szép szóval, "tárgyalás" útján visszaszerezni a pénzét, mert annyira elégedetlen volt a szolgáltatásaival. Az esetről beszámoló austriantimes.at című osztrák hírhonlap arra nem tért ki, hogy milyen egyéb következményei lesznek a (nem) fizetett aktusnak a fiatalkorúval.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.