A bába nem talált mást a nő lábai közt

Gyíkot szült a nő - vagy legalábbis ezt állítja

A külső jelek alapján úgy tűnt, a nő nyolc hónapos terhes, ám amikor megindult a szülés, a bába a vajúdás végén nem talált mást a nő lábai közt, csak egy nyálkás és véres gyíkot.

2014.06.13 15:29ma.hu
Fotó: YouTube

Amikor a bába elindult, hogy világra segítse az indonéziai Kupang város közelében élő Debi Nubatonis harmadik gyermekét, aligha készült fel arra, ami végül történt: az egészséges újszülött helyett mindössze egy pár centis gyíkot talált, igaz, azt nyálka és vér borította, a jelek szerint tehát tényleg a "szülő" nőből bújt elő. Vagy legalábbis ezt állítja mindenki, aki jelen volt a furcsa eseménynél, és a természetfelettiben erősen hívő közösség tagjai tényleg határozottan állítják, hogy minden szó igaz.

Mi tagadás, nekünk erős fenntartásaink vannak a sztori valóságtartalmát illetően, de az indonéz hatóságok már elindították a vizsgálatot, hogy kiderítsék, tényleg gyíkot szült-e a nő. Az állapota egyébként egy nagyjából nyolc hónapos terhesség meglétére utalt, igaz, ezt csak "kézi" vizsgálattal állapították meg, de Nubatonis már két gyermeket - igazit, emberit - a világra hozott, és senkinek nem volt kétsége, még saját magának sem afelől, hogy ezúttal is minden a normális rendben zajlik.

Egy orvos szerint azonban az úgynevezett fantomterhesség alakulhatott ki nála, ami minden szempontból olyan tüneteket produkál, mint egy valódi terhesség, csak épp nem fejlődik gyermek a nő méhében. Néhány helyi hírforrás viszont azt is felvetette, hogy a szomszédok szerint az "anya" és családja rendszeresen gyakorolja a boszorkányságot, így ki tudja, lehet, hogy tényleg gyíkká változtatták közvetlen a születés előtt a magzatot, és nem múlt el...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.