Túl gyorsan zajlott le a szülés

Kezeslábasába szülte bele a fiát - ez mentette meg az életét

A londoni Jessica Wynter fia annyira gyorsan érkezett, hogy még a kórházba sem volt idő beérni, ám ha a nő nem egy kezeslábast visel, a baba valószínűleg a járdára pottyant volna.

2014.01.07 10:31ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Jessica Wynter meg van győződve róla, hogy ha nem egy egyberészes pizsamát visel, a fia talán nem is élne már: a 21 éves nőnél olyan gyorsan zajlott le a szülés, hogy még a kórházba sem tudott beérni, a baba a parkoló betonjára zuhant volna. A dél-londoni kismamának otthon már átöltözni sem volt ideje, csak bepattant édesanyja mellé a kocsiba és már rohantak is a kórházba, ahol a parkolón már nem jutottak túl.

"Másodpercekkel azután, hogy kiszállt az autóból, Jessica felsikoltott: itt van! Odaszaladtam és valóban, hallottam a baba sírását" - meséli a 48 éves nagymama, Christine. Amikor lehúzták a pizsama cipzárját, ott találták a csöppséget az egyik nadrágszárban, anyja lábához kuporodva. "Ha nem ez a ruha lett volna rajta, bele sem merek gondolni, mi történhetett volna" - mondta Christine. Sejtésük szerint akkor a szinte szó szerint kipottyanó baba a betonon landolt volna.

A Daily Mirror című lap szerint a kisfiú és anyukája is jól vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.