Semmi baja nem lett az extrém terheléstől

"Nesztek, gyűlölködők!" - Egészséges fiút szült a súlyt emelő nő

Amikor két hónapja megjelentek a fotók a terhessége nyolcadik hónapjában járó, de még mindig mázsás súlyokat emelgető kismamáról, a nő inkább hideget, mint meleget kapott. Most bemutatta a kisfiát.

2013.11.25 09:11ma.hu

Az nem kifejezés, hogy óriási vihart kavart a terhesen súlyt emelő kismama, valóságos gyűlölethullám zúdult rá, mikor nyilvánosságra kerültek a róla készült fotók szeptember elején. A testépítőként számos díjat nyert Lea-Ann Ellison csupán egy kisnadrágban és egy mellig érő topban állt fényképezőgép elé a terhessége 33. hetében, és úgy emelte a mázsa fölötti súlyokat. A világháló közönsége hevesen támadta őt emiatt, mondván, csak árt a babának, és még az orvosok is óvatosan fogalmaztak az esettel kapcsolatban, de most az immár háromszorosan anyává lett sportoló büszkén mutatta be gyermekét, a 3,3 kilogrammos Skylert.

Fotó: People Chemist

A kisfiú november 7-én, 15:44-kor a családja körében jött világra, édesanyja egy kádban csinálta végig a vajúdást, férjétől és két gyermekétől körülvéve. A nyolcéves Blair tréfásan meg is jegyezte, hogy a kád úgy nézett ki, mintha cápatámadás érte volna az anyját. Lea-Ann férje szerint a terhességet és a szülést csak a legerősebb nők képesek ilyen könnyedén végigcsinálni, és Shane már háromszor végigasszisztálhatta ezt a felesége mellett. Lea-Ann egyébként mindössze három nappal a szülés előtt hagyta abba az edzéseket és nem sokkal utána már vissza is tért az edzőterembe.

A sportolót rengeteg támadás érte a fotók megjelenése után, többen önzőséggel vádolták, a szakemberek pedig attól tartottak, a kemény megerőltetés miatt a placenta idő előtt leválhat és ez koraszülést okozhat, de a babára nézve is súlyos károkkal járhat. Miután Lea-Ann mégis teljesen ép és egészséges fiúcskát hozott a világra, akinek a születéskor készült képeit három héttel később tette nyilvánossá, csak annyit fűzött a fotókhoz: "Nesztek, gyűlölködők!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.