Lea-Ann Ellisonnak lételeme a testépítés

8 hónapos terhesen mázsás súlyokat szakít a nő

Elképesztő vihart kavart a világhálón az a frissen megjelent fotósorozat, amely a súlyemelésben jeleskedő Lea-Ann Ellisont mutatja: a nő a terhessége 8. hónapjában sem mond le kedvenc sportjáról.

2013.09.19 09:46ma.hu
Fotó: Facebook

Ha a terhesség alatti testmozgást emlegeti az orvos vagy a védőnő, általában egy laza sétára vagy egy könnyed úszásra gondol, a 8. hónapban sokak számára már ez is több mint elég - és nemcsak a kismama kényelméért, de a baba védelméért is. A 35 éves Lea-Ann Ellison azonban másképp gondolja, két héttel a kiírt szülés előtt sem tud lemondani szenvedélyéről, a testépítésről, a mázsát jóval meghaladó súlyok emelgetését ráadásul fotóssal is megörökíttette, amivel pillanatok alatt nagy vihart kavart az interneten.

Az egyelőre kétgyermekes anyuka több mint öt éve, a második gyermeke szülése után kezdett bele a testépítésbe, bár mint mondta, mindig is vonzotta az atlétika és a fitness. Azóta számtalan versenyen indult már, de egészen mostanáig a szakmán kívül nem sokan figyeltek fel rá. Mint mondja, fogalma sem volt, hogy ekkora vihart kavar majd azzal, ha kiteszi a netre a profi fotós segítségével készült súlyemelős képeit - írta a Metro című brit lap.

A képekre érkezett kommentek azonban egyértelműen jelzik a közönség véleményét, van, aki egyszerűen csak hülyének titulálja Ellisont, mások viszont részletesebben fejtik ki az izmok efféle erőltetésének a magzatra gyakorolt veszélyeit - sőt, egy ilyen terheléstől akár a szülés is bármikor idő előtt beindulhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.