Korán jött a baba a karaoke-bárban

Olyat énekelt, hogy rögtön megszült!

A karaoke mindig is nyugtatóan hatott a kismamára, és mivel nagyon unatkozott, úgy döntött, ezúttal is ott kapcsolódik ki. Arra azonban nem számított, hogy magzatát épp felélénkíti a zene.

2013.11.21 13:25ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Még egy hónapja lett volna hátra a szülésig, de Guan-yin Mai annyira unatkozott otthon, hogy úgy döntött, elmegy egy karaoke-bárba. Azért épp oda, mert a zene és az éneklés mindig megnyugtatta, és ezúttal is azt gondolta, jót fog tenni a lelkének a tétlenség helyett, ha egy kicsit kikapcsolódik, no meg abban bízott, hogy a hasában lévő magzatra is hasonló hatással lesz a program. Csakhogy a 28 éves kínai nő nagyot tévedett.

Amikor betért a Wuhanban lévő bárba, még minden teljesen rendben volt, a nézőtéren ülve azonban egyre inkább magával ragadta őt a hangulat, végül többek unszolására úgy döntött, mi baj lehet abból, ha felmegy a színpadra és nem csupán a közönségben meghúzódva énekelget szívből jövően. Valószínűleg nem csinálhatta rosszul, mert a siker óriási volt, Guan-yin óriási éljenzést kapott.

Az érzelmek hullámai azonban annyira elborították, hogy ez már a babájának is sok volt, egy perccel később döbbenten fedezte fel, hogy valami folyik: a magzatvíz volt az, a gyermek pedig olyan sietve akart kibújni, hogy a mentő még időben megérkezett, de a kórházig már nem sikerült eljutni, útközben világra jött a pici. "Figyelmeztettem, hogy ne menjen, de ragaszkodott hozzá, én pedig most már örülök, hogy vele együtt voltam, mert így mellette lehettem a mentőben, ahol rettenetesen gyorsan túlesett a szülésen. Most pedig van egy csodálatos kisbabánk" - mondta a férje, Feng a helyi médiának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.