Nem volt már ideje beérni a kórházba

Az utcán szült meg egy pécsi nő, járókelők segítették

Állítása szerint még csak jóslófájásokat érzett egy várandós nő, amikor elindult a kórházba, de a baba sokkal gyorsabban jött a vártnál: az utcán született meg, járókelők segítségével.

2013.10.11 16:07ma.hu

Már úton volt a kórház felé a várandós nő, elmondása szerint épp azért, mert érezte a szülés kezdetét jelző jóslófájásokat, ám a kisbaba sokkal gyorsabban jött, mint ahogy anyukája a kórház felé ment: már nem sikerült odaérnie és a pécsi utcán, a földre terített kabátokon, plédeken fekve hozta világra a kisbabát. A bama.hu című megyei hírportál információi szerint a vajúdó nőnek egy közelben lakó nő adott ki törülközőket és ő értesítette a mentőket, miközben két járókelő a szülésben segédkezett.

A kisbaba olyan gyorsan jött a világra, hogy a mentőknek sem volt idejük odaérni, telefonon keresztül adták az utasításokat a segítőknek, hogy mit csináljanak a gyermekkel, akinek akkor már látszott a feje. A lap szerint az anya és gyermeke is jól vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.