Nem tudta volna már kihordani az ikreket

Béranya szülte meg a 64 éves sztár gyerekeit

Egy béranya hordta ki a 80-as évek egyik legnépszerűbb orosz táncdalénekesének ikergyermekeit, mivel ő az éltes korára tekintettel már nem bírta volna ki a terhességgel és szüléssel járó megpróbáltatásokat.

2013.10.07 12:35MTI

Ikrei születtek egy béranyától a 64 éves Alla Pugacsovának és 37 éves férjének. A Millió rózsaszál, az Arlekino és más híressé vált orosz slágerek előadója, a Szovjetunió, majd Oroszország egyik legnépszerűbb táncdalénekesnője, aki 2011-ben fejezte be színpadi karrierjét, 12 éve él együtt Makszim Galkin parodistával, televíziós műsorvezetővel. A híres páros két éve össze is házasodott.

A gyermekek szeptember 18-án születtek, de a hírt csak most hozták a nyilvánosságra. A kislányt Lizának, a kisfiút Garrinak nevezték el. Az ikreket ismeretlen béranya hordta ki és adott nekik életet. A történet csak a szülők miatt számít szenzációnak Oroszországban, ahol nem törvénytelen a béranyaság.

A Rosszijszkaja Gazeta című orosz kormánylap a különös gyermekvállalás előzményeiről is beszámolt. Alla Pugacsova másfél éve, amikor lánya, a szintén popsztár Krisztyina Orbakajte kislánynak adott életet, arra kérte őt, hogy "a régi jó orosz szokás szerint" tartsa meg a bébiruhákat, amelyeket gyermeke gyorsan ki fog nőni. "Azt hiszem, azokra még nekünk is szükségünk lesz" - magyarázta nevetve az orosz pop koronázatlan királynője.

Az újságírók persze felkapták a fejüket a megjegyzésre, de nem sokan vették azt komolyan. Az újság úgy tudja, hogy a 64 éves Pugacsova és 37 éves Galkin a biológiai szülei a lassan kéthetes babáknak. A titokban tartott gyermekvállalási tervekről mindössze hárman tudtak: az énekesnő felnőtt lánya, legjobb barátnője, valamint férje, Makszim Galkin bátyja.

A sztárpáros Moszkva környéki villájában a múlt héten ünnepelték meg rokonaik és barátaik körében az újszülöttek érkezését és mutatták meg nekik Lizát és Garrit. A vendégek között volt Filipp Kirkorov popsztár, Alla Pugacsova előző férje is, akinek szintén béranyától két gyermeke is született az utóbbi években. Alla-Viktorija majdnem kétéves, Martin-Kriszto júliusban múlt egy éves.

Kirkorov szerint volt feleségére, Pugacsovára az ikerpárból a kislány hasonlít, a kisfiú pedig apjára, Makszim Galkinra ütött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.