Mindenki videózni akarta

"Elég kínos a szülés nyilvánosan" - Könyv helyett gyereke lett a boltban

Könyvesboltban szült egy nő az Egyesült Államokban, mert túl hirtelen tört rá a vajúdás. Mind ő, mind gyermeke jól vannak.

2013.10.20 15:49MTI
Kép: Wikimedia Commons/Beyond My Ken

A kismama péntek este fél nyolc körül tért be Los Angeles környékén egy könyvesboltba, ám vásárolni nem hagyott neki időt gyermeke, mert perceken belül a világra jött. A szülés levezetésében tűzoltók segédkeztek, kórházba vinni a nőt már nem volt idő.

Az eseményt élénk érdeklődés övezte: vagy húszan vették körbe a kismamát, és a "közönség" között akadtak, akik videózni és fényképezni akartak. Őket a bolt eladói megkérték, hogy hagyják abba a kamerázást, a tűzoltók pedig ruhákból paravánt emelve fedték el a szülő nőt a kíváncsi tekintetek elől.

"Elég kínos a szülés nyilvánosan, ugyanakkor annyira örömteli pillanat, hogy úgy vélem, mindenki meg akarta osztani" - mondta a könyvesbolt vezetője, Marchelle Hughest, hozzátéve, hogy miután az alkalmazottak feltakarították a padlót, remek hangulatban folytatták a munkát.

A gyors szülés után a tűzoltók kórházba vitték az anyát és gyermekét, akik mindketten jól vannak.

"Nagyon ritka, hogy ne kórházba szüljön egy kismama, de néha a természet írja a forgatókönyvet, nem mi. Nagyszerű estéje volt valamennyiünkek" - mondta Steve Deuel tűzoltókapitány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.