Mindenki túlélte a balesetet a fejreállt kocsiban

Felboruló autóban szült meg a vajúdó nő

A kelleténél gyorsabban bújt ki egy gyermek az anyukájából, már nem tudtak beérni a kórházba, de az apa annyira pánikba esett, hogy nekivezette az autót az autópálya szalagkorlátjának.

2013.08.07 18:09ma.hu

Az egész család felkerekedett, amikor a Kelet-Svédországban élő kétgyermekes anyuka közölte, eljött az idő, hamarosan megérkezik a család ötödik tagja is. A baba azonban felülmúlt minden várakozást, annyira gyorsan akart kibújni, hogy azt sem várta meg, míg a kórházba érnek, és félúton a nő közölte a férjével, hogy a gyerek már félig kinn van. A férj erre annyira pánikba esett, hogy elvesztette az uralmát az autó felett, nekicsapódott a szalagkorlátnak, majd onnan visszapattanva az árokban kötött ki.



A baleset pillanatában az autónak hivatalosan csak négy utasa volt, de mire egy szemtanú odarohant és kinyitotta az ajtót, már öt embert kellett menteni. A motoros, aki odaszaladt, egy szolgálaton kívüli tűzoltó volt, de a szülésben már nem kellett segítenie, mert mint kiderült, az újszülött addigra a kocsi padlóján feküdt, miközben édesanyja erősen zihált - számolt be a The Local című svéd lap.

A mentők a teljes családot kórházba szállították, az újszülött állapota a hírek szerint stabil, az anya pedig, aki mindenki közül a leginkább megsérült, a vártnál jobb ütemben gyógyul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.