Rövid szünet után folytatta a dolgozatot

Vizsga közben szült meg a vizsgázó diáklány

Jó nagy meglepetést okozott egy indiai egyetemista, bár az nem ritka, hogy valaki a terhesség előrehaladott állapotában menjen vizsgázni, de az, hogy a kellős közepén szüljön meg...!

2013.04.08 07:14ma.hu

Félbe kellett szakítania a három órás vizsgát az indiai Sathiyaon Főiskolán tanuló Aaloka Paavaknak, mert az ősi indiai nyelvekből írt tesztje kellős közepén törtek rá a szülési fájdalmak és rövid idő múlva már életet is adott első kislányának. A diák ezután engedélyt kapott az intézmény vezetőségétől, hogy soron kívül befejezhesse a vizsgát - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A sajtóhírek szerint anya és lánya remek állapotban vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.