A folyóson hozta világra gyermekét

Színielőadás közben szült egy nő Bécsben!

Ausztria egyik leghíresebb színházát, a bécsi Burgtheatert választotta születése színhelyéül egy kisbaba, aki a Phaedra című darab előadásán jött a világra a színház folyosóján.

2010.11.28 16:33MTI

A közönség soraiban helyet foglaló 40 éves kismamánál az előadás alatt indultak meg a fájások, és mire megérkezett a segítség, a baba már ki is bújt - írta szombati számában a Kurier című lap.

Az anyát és gyermekét kórházba szállították, mindketten jól vannak. Matthias Hartmann, a Burgtheater igazgatója "történelmi eseménynek" nevezte a színházi szülést.

"A végén még Hippolytos vagy Theseus lesz a kisfiú neve a darab főszereplői után. Oda fogok figyelni, hogy a gyerek kapcsolatban maradjon a színházzal" - mondta a direktor.

Elképzelhető, hogy az újszülött élete végéig ingyen látogathatja a színház produkcióit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.