Piros lámpa fogta meg az "ámokfutót"

Autós üldözés közben szült meg az utas

Gyorshajtás miatt vette üldözőbe a rendőrjárőr az egyik sofőrt, ám hiába villogott és szirénázott neki, az ámokfutó nem értett a "szép szóból", csak száguldott tovább. Egy piros lámpánál érték utol.

2013.03.19 13:45ma.hu / MTI

Harmadik fiát várta egy amerikai asszony, ám a gyermek olyan hirtelen akart a világra jönni, hogy már a kórházba érést sem várta meg. Az Iowa Cityben élő nővel a férje indult a kórházba, a sebességkorlátozó táblákat jócskán figyelmen kívül hagyva, nem csoda hát, ha egy közelben tartózkodó rendőrjárőr is felfigyelt az eszeveszett száguldozóra. Rögvest a nyomába is eredt, ám hiába szirénázott mögötte és próbálta villogással megállásra kényszeríteni, az ámokfutó nem lassított.

Egészen egy piros lámpáig, ahol a csúcsforgalom miatt nem tudott továbbmenni, ott viszont már csőre töltött pisztollyal közelített felé a rendőr. Mindenre elszánt veszélyes bűnöző helyett viszont csak egy kétségbeesett apukát, meg egy szó szerint a szülés kellős közepén álló anyukát talált, a baba feje és karjai már kibukkantak.

A rendőr azon nyomban bábává avanzsált, világra segítette az apróságot, majd visszaváltozván rendőrré immáron a kibővült család előtt indult el a kórház felé, felvezetve a rövid konvojt. Az AP amerikai hírügynökség jelentése szerint a történet minden szereplője - beleértve az apát és a rendőrt is - jól vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.