Nem tudott a terhességéről

Azt hitte, sérve van... aztán megszülte és felsírt!

Sérvre gyanakodva ment kórházba egy amerikai nő, akiről a vizsgálat során kiderült, hogy terhes. A 44 éves Linda Ackley kislánya 15 órával azután látta meg a napvilágot, hogy anyja belépett a michigani kórházba.

2013.02.14 13:29MTI

Az asszony és férje úgy tudták, hogy nem lehet saját gyerekük, és mivel a nő amúgy is elég testes, súlygyarapodása nemigen tűnt fel. Amikor a sérv miatt megvizsgálták és közölték vele, hogy 9 hónapos terhes, igencsak megdöbbent, részben boldog volt, részben aggódó.

"Másoknak 9 hónapjuk van felkészülni egy baba megérkezésére, nekem 15 órám volt" - idézte a kismamát a Yahoo amerikai hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.