Nem engedték a 8 hónapos várandósnak a mozizást

Kizavarták a moziból, mert már nagyon terhes volt

Bocsánatkérést követel egy kínai nő, akit a személyzet nem engedett be a moziba, a terhességére hivatkozva. A mozi vezetősége nem a hasa méretét kifogásolta.

2012.10.11 13:29ma.hu

Lin Fu rajong az akciófilmekért, ám amikor legutóbb moziba akart menni, hogy megnézzen egy filmet, ellentmondást nem tűrve kitessékelték őt az épületből. A dél-kínai nő most bocsánatkérésre vár a mozi vezetőségétől, akik viszont nyomós okkal küldték el a fiatal nőt.

Amint arról az austriantimes.at című osztrák hírhonlap beszámolt, a fiatal nő terhessége nyolcadik hónapjában van, és a mozit üzemeltető vállalkozó attól félt, a túl nagy zaj árthat a magzatnak. "A kutatások azt mutatják, hogy a fejlett magzat hallása károsodhat, ha túl hangos zajok érik az anyaméhen keresztül. Ez a nő már nyolc hónapos terhes volt, ezért kértük arra, hogy menjen el" - mondta a mozi szóvivője.

Hozzátették, hogy miután megszületett a baba, nagyon szívesen látják őt újra, de nem szeretnék, hogy a baba esetleg halláskárosodással jöjjön a világra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.